Han

Jag är en man på 44 år, bor i södra Sverige i en medelstor stad. Har barn sen förut. Just nu jobbar jag inte med nåt vanligt jobb, utan försöker komma igång med vissa projekt på nätet. Bor i lägenhet, vilket jag trivs med för tillfället. Är ganska positiv som person och ser möjligheter i det mesta. Finns alldeles för många bakåtsträvare och pessimister i detta land ändå. Eller vi kanske ska kalla det avundssjuka. Den svenska avundssjukan som grundar sig i att folk inte tål när folk sticker ut eller har annorlunda sätt att göra saker och ting på.
Jag kallar mig själv entreprenör och är stolt över det. Andra skulle väl kalla det drömmar om ett bättre liv. 🙂

Min kärlek till min käresta är det starkaste jag känt i hela mitt liv. En sann och djupt rotad kärlek som inte någon kan rubba på. Kärleken som sådan är inte ovanilgare än andras, förutom vår åldersskillnad. Men ålderskillnaden är inget som vi märker av eller tänker på. Det gör andra åt oss så det räcker. Personligen hatar jag människor som inte ser längre än sin näsa räcker. Människor som tror sig vara mer än andra och som ska sätta upp normer hur det ska vara. Jag kommer inte att skräda mina ord här på bloggen om detta och kommer ta kritik rakt upp och ner utan några omskrivningar eller linda in orden i kryptiska gåtor. Pang på bara! Det är min filosofi. Vi lever i 2011 nu och jag kan inte förstå att en åldersskillnad kan röra upp så mycket känslor. Det är ju kärlek mellan två människor som det handlar om. En kärlek som varken hon eller jag kommer ge upp bara för andra vill det.

Det är nu påskafton och jag ska laga en gastronomisk smällkaramell till min älskade.

Annonser

7 kommentarer

Filed under Han, Presentationer

7 responses to “Han

 1. Melissa

  Hur gamla är dina barn? 🙂
  Hoppas erat förhållande håller länge till!

 2. Melissa: Jag vill än så länge vara anonym och jag vet att många i min omgivning läser bloggar. Så om jag säger så här: De är under 20 år.
  När vi går från att vara anonyma till offentliga så kommer jag berätta mer om mig själv. 🙂

 3. Hårdrockarn

  Tjena
  Intressant blogg och kul att läsa.
  Själv är man en 16årig sleaze hårdrockare som är förlovad så jag får med mycket kritik.
  Hoppas det går bra med kärleken.

 4. Kul att hitta er blogg 🙂 Jag är själv 21 och min sambo är 38. Vi lever ett normalt liv med vår dotter på 10 månader och en till liten i magen 🙂

 5. J

  Är en stor åkdersskillnad ok även om någon är låt säga, 10-15? Oavsett hur mycket man vill säga att åldern spelar ingen roll så gör den det. Den ena av er går på gymnasiet. Har knappt börjat sitt liv. Vet inte vem hon är egentligen – vem vet det vid 18? Den andra har levt mer än dubbelt så länge och har barn i nära ålder.. Hur skulle ”han” känna om det var hans barn som var i ”hennes” situation? Och hur blir det i framtiden?

  • Jag skulle inget säga om det var mina barn som var i samma situation som min tjej. Är man lycklig och allt är bra så spelar det ingen roll. Som i alla förhållanden. Hur framtiden ser ut vet ingen och tur är väl det. Jag har erfarenhet hur det kan gå även om man är ung. Sjukdomar kan sätta käppar i hjulet för alla och i alla åldrar. Vi lever bara en gång och ingen vet hur länge. Om vi känner som vi gör för varandra, ska vi ge upp det och vänta på samma kärlek i samma ålder? Det finns alldeles för många exempel på att folk kastar sig in i förhållanden som sen inte håller.
   När det gäller min tjej så har jag inte stött på någon förut som är så säker på sin sak som henne. Hon slår mycket äldre tjejer på fingrarna när det gäller det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s