Hon

En arton årig ung kvinna från hjärtat av Svergie. Lever i lite utav en ”medelsvensson” familj, alltså villa, katt, hund, mamma och pappa samt en syster. Jag läser på det estetiska programmet med inriktning musik men under veckans gång dansar jag även några timmar. Då jag inte är i skolan och pluggar så är jag hemma och tecknar, lyssnar på musik, sjunger och dricker mängder med kaffe. Nu när sommaren är på intåg så är jag självklart mycket ute och njuter av solens värmande strålar.

Insåg precis då jag läste igenom det jag skrivit att det låter som att jag inte har några vänner, men det har jag. Några fina vänner som dessutom vet om och stöttar mitt förhållande med min älskade. Det jag vill vara tydlig med redan från början är att han är min älskade i mina ögon, inte någon jäkla fadersgestalt som jag sökt mig till på grund av en dålig barndom som många brukar tro då en ung kvinna dras till en äldre man. Han är den jag älskar och jag ser honom som min jämlike. Så här på bloggen kommer ni följa vår resa tillsammans och så småningom kommer vi även sluta vara anonyma, så låt resan börja.

Annonser

4 kommentarer

Filed under Presentationer

4 responses to “Hon

  1. Amanda

    kan ni inte lägga upp bilder på er? 🙂

  2. Kände igen mig direkt när jag såg den här bloggen, det skiljer 18 år på mig och min pojkvän. Vi blir 22 och 40 i sommar.
    Det har tagit nästan två och ett halvt år för omvärlden att acceptera oss, att vi är ett par.
    Hoppas det går bra för er, verkligen! Kärleken brukar ju övervinna allt. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s