Morgonpigg!!

Jaha, så vaknar man 07.00 och kan inte somna om. Hjärtat, hon sover som en stock. Får skriva av mig lite så kanske man kan krypa ner igen och sova en liten stund igen.

Igår var en ganska omvälvande dag. Den här bloggen som du läser nu, var ett projekt som vi snackat om lite löst om förut.I lördags sa jag till att nu kör vi, så får vi se vad som händer. Det vart en öppning som vi inte riktigt räknade med. Vår blogg ligger på wordpress.com och där var vi 10:e bästa bloggen igår, vi har hamnat på 268 plats på blogtoplist osv osv. Det är enormt kul. Det märks att vi fyller en funktion i blogsfären, vi har ett ämne som inte är överrepresenterat på de svenska bloggarna. Det märks bara efter en dag att intresset finns och framförallt så ser andra par i samma situation att de inte är ensamma.

Så ni får nog stå ut med oss ett tag till. 🙂 Vi kommer att bryta vår anonymitet vad det lider, så håll ut ni som frågar om detta.  Bloggen kommer fyllas med mer bilder då och även nån videoblogg med oss båda. 🙂

Det jag tänkte ta upp nu är hur människor som inte känner oss kan ta avstånd från oss genom bara sina blickar. Detta fenomen har vi sett ett antal gånger. Unga friska människor som bara genom sin blick visar sin avsky och förakt. Det är ett så sjukt beteende år 2011 att man nästan baxnar. Trångsynta och fördomsfulla människor har funnits i alla tider. Men jag trodde faktiskt inte i min enfald att detta var så utbrett bland yngre människor än det är.  Kanske bara jag som har en mer liberal syn på allt. Kanske min födelsetid spelar in, då jag är född under de värsta hippieåren. Frihet och frigörelse var slagorden då. Hahaha…inte vet jag. Men jag trodde ta mig fan att folk hade lärt sig nåt på vägen fram till år 2011. Men icke. Så till er som läser detta och som skrynklar på er näsa när ni ser nåt udda eller i er värld onormalt kan jag bara säga: Det är du som är det udda och onormal. Normala människor accepterar människor som är olika.

Kram på er där ute.

Annonser

9 kommentarer

Under Allmänt, Han

9 svar till “Morgonpigg!!

 1. Tess

  Kärleken har ingen ålder..
  Ålder är bara siffror.. som i kärleken är meningslösa.

  Jag var 17 år när jag träffade min kille som då var 25.
  När min lärare i skolan fick veta om detta ställde hon sig inför hela klassen och sa – Tess har en pojkvään som är 25 år, det är 8 år emellan ? Vad tycker ni om detta ???
  Och hon sa ofta till mig att lämna honom o hitta någon i min egen ålder , just för att det var 8 år mellan oss..
  Jag försökte förklara att för mig var han kärlek , inte 2 siffror som vandrade runt..
  Jag kokade ofta när jagkom ifrån hennes lektioner..

  Jaja , however, idag är vi inte ihop , men jag har intresserat mig av killar som är uppåt i åldrarna, för jag ser inte siffrorna.

  Jag är väldigt trött när jag skriver det här, kanske blir virrigt o stafelat :p

 2. Hej du glade!

  Jag är 17 och min pojkvän 38, idag lever vi ihop med våra 2 hundar och väntar barn. Jag ser åldern som endast en siffra, min pojkvän är min största kärlek någonsin. Skit i alla andra underbart att hitta nånannan som det ochså är ett par år i mellan!

  Kram

  • Härligt Theresé! Det är ju som du säger, bara en siffra. Känslorna kan inte räkna så då blir det så här. Jag själv är ju mycket äldre än min tjej men ser inte skillnaden. Konstigt kan tyckas för många, men det är för de inte varit i situationen.

 3. Ässch åldern gör inte så mycket! Allt beror på hur gammal man gör sig! Alla passar ju inte med könen i sina åldrar. Önskar er all lycka!

 4. Bea

  Hej! Jag kommenterar aldrig bloggar, men jag var tvungen att säga att de sista orden;
  ”Så till er som läser detta och som skrynklar på er näsa när ni ser nåt udda eller i er värld onormalt kan jag bara säga: Det är du som är det udda och onormala. Normala människor accepterar människor som är olika.”

  Det var det finaste jag hört, verkligen otroligt bra skrivet! 🙂
  Ni är jättegulliga i eran blogg, ta hand om varandra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s