God morgon bloggen!!!

Så nu har den andra hälften av bloggduon vaknat. Har varit vaken ett tag, men som vanligt legat och dragit mig en stund. Saknar min älskling. Är så grymt tråkigt att inte få somna vid hennes sida. Men att vakna är ännu värre. Man famlar efter henne, men hon finns inte där bland täckena och kuddarna. Idag tänkte jag att jag skulle avslöja lite saker runt oss, hur vi blev ett par och lite annat. Så håll utkik lite längre fram. Nu ska jag ringa min älskling. 😉

Annonser

10 kommentarer

Filed under Allmänt, Han

10 responses to “God morgon bloggen!!!

 1. Hittade hit via BK, och undrade direkt varför ni gör en så stor grej av att det är en såpass stor åldersskillnad mellan er.. Det är ju som att be om påhopp! Ni gör det till något konstigt, och får reaktioner därefter. Eller handlar det om att försöka få uppmärksamhet.. ?

  Ni gör det som sagt själva till något ”konstigt”, vilket känns rätt tragiskt.

  • Vårat mål är knappast att få det att verka som någonting konstigt utan snarare att ge folk inblick i ett förhållande där åldersskillnaden är stor då det är ett faktum att många rynkar på näsan över det och tycker det är fel. Det är många av de reaktioner vi fått bland människor. Vi vill öppna folks ögon och ge de som är i liknande situationer som oss något att känna igen sig i. Och av den respons vi fått så har det öppnat ögon och många skriver om sina erfarenheter. Skulle vi varit ute efter uppmärksamhet hade vi valt att inte vara anonyma vilket vi hittills är.

 2. Vinnarna är dragna, kolla om det vart du. Var du inte en av dom? anmäl dig till morgondagens blogg:)

 3. Jag måste säga att jag gillar verkligen er blogg, men när jag läste ”hon 18, han 44” så tänkte jag ”Öh, what? Äckligt!” så var tyvärr min reaktion när jag såg rubriken.
  Men jag läste era inlägg, och ändrade uppfattning som tur var.
  Ni verkar vara hur gulliga som helst, och det bästa av allt, ni är kära. Hur fint som helst!
  Jag kommer definitivt att fortsätta med att läsa eran blogg, fortsätt vara dem ni är! Stå på er 🙂
  Lycka till i framtiden!
  Kram

  • Det är sådana här kommentarer som verkligen gör min dag, när vi lyckats få männsikor att öppna ögonen och förhoppningsvis i framtiden acceptera dessa relationer bättre. Kärlek är verkligen det finaste som finns och jag är glad att du ser vår. Tack för lyckoönskningen och kramar!

   • Jag accepterar eran relation, ser inget fel alls med det 🙂
    Jag tycker inte att någon kärlek är fel!
    Jag hade aldrig läst eller hört om något förhållande innan med så stor ålderskillnad innan, så jag var nog mest chockad över det faktiskt finns.
    Det är ju tack vare er blogg som jag insett hur det faktiskt kan vara!
    Det ska bli roligt och intressant att få följa er och eran väg genom ett liv fullt av vacker kärlek!

   • Vad roligt att du i och med vår blogg insåg någonting nytt. Så roligt när man öppnar ögonen på människor, och kan ge inblick i någonting nytt för dem. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s