Filmtipset

Tänkte komma med ett filmtips så här på fredagskvällen. Det är en film som hade biopremiär i Sverige den 19 november. Filmen heter RED. Handlar om ett gäng pensionerade CIA-agenter. Då Frank Moses(Bruce Willis) helt plötsligt blir utsatt för ett mordförsök är det upptakten till en mordkomplott sanktionerat av CIA.

Filmen är av det mer lättsamma slaget. Massa aktion och en massa komiska situationer. Skådespelarna man dragit ihop här ingen dålig samling. Bruce Willis, Helen Mirren, Morgan Freeman, Rikard Dreyfuss och Karl Urban. Dessutom så överraskar Mary-Lousie Parker med en helt sjukt virrig och skön rollfigur.
Favoriten framför alla i listan ovanför är dock John Malkovich. Han är precis lika galen som i alla sina filmer. Man kan bara njuta av hans galna upptåg och förvirrande stil.
Jag vill med att ni kollar in skådisen Ernest Borgnine, det är den äldre mannen i CIA-arkivet.  Mannen är född 1917 och var alltså 93 år när filmen spelades in. Han har en väldigt lång skådespelakarriär bakom sig. Ni som sett 12 fördömda män, Flykten från New York och tv-serien Airwolf kommer känna igen honom direkt. Karln ser ju inte ut att ha åldrats de sista 30 åren. 🙂 Han verkar vara lika vital som alltid.

Jag gillar filmen även om historien är lite tunn och osannolik. Detta gör inget, för det är just en actionkomedi.  Många skratt utlovas.Så ska du inte kolla på eldar och annat imorgon så hyr den eller på annat sätt skaffa den. 😉

Info om filmen på IMDB: RED

Trailer:

Annonser

6 kommentarer

Filed under Film, Han

6 responses to “Filmtipset

  1. Vilken fin blogg du har 🙂

  2. FÖLJ MIN KAMP MOT ETT DROGFRITT LIV. Läs min blogg där jag skriver om mitt liv som föredetta narkoman och min passion för kläder och mode, och se modebilder, skvaller, de nyaste trenderna och politiken runt missbruk och narkomani. Hjälp mig att sprida budskapet, du har stort inflytande med dina läsare, du har makt. Hjälp mig få folk att få upp ögonen för bortglömda missbrukare som inte fått den hjälpen jag har fått. Media är makt. MVH JohannaZoe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s